Karlstad

En liten summering av helgen i Karlstad kanske skulle vara nåt. Åkte upp i torsdags och efter förseningar och en timme stående på tåget kom jag upp. Vi gick direkt till en restaurang och åt sen gick vi hem till Karro och hennes fina lägenhet. Vi somnade rättså tidigt för fredagens schema var minst sagt fullsmockat. När vi vaknade på fredagen åkte vi direkt till IKEA och åt frukost, sen handlade vi lite stuffs där. Vidare in till stan där det blev lunch och shopping och sist men inte minst storhandling på Willys. Vid åtta på kvällen dök resen av sällskapet upp. Vi lagade mat och hade spelkväll och drack vin (lite mer än vad som var tänkt). 

På lördagen vaknade vi av att solen gassade i ögonen på oss. Awesome! Vi gick in till stan för lite shopping och sen satte vi oss på Harrys och drack öl (eller, jag var bakis och drack cola!). Efter stan som för övrigt är helt underbar gick vi hem och kollade hockey, Rögle - Södertälje, och sen var det bara att gå på vinet igen för ytterliggare en festkväll. Det blev en riktigt lyckad kväll i Karlstad som avslutades på Tempel. På söndagen låg vi helt utslagna så där är inte så mycket att säga om den dagen :) Sjukt rolig helg har vi haft, nedan kommer lite bilder!

Kuben!


På Harrys på lördageftermiddag!

Vårsol!


Karro & Erik!


Erik, Jonas & jag!


Påväg

Efter många om och men är jag nu påväg uppåt i landet. Resan (?) började med ett stopp på Halmstad station i 50 minuter för att SJ som vanligt inte var i tid. Väl framme i Göteborg några eller många minuter försent träffade jag Amanda och tog ett glas vin på stationen för att fira tentan. Blev inte så lång visit dock, eftersom att jag var sen. Nu sitter jag äntligen på tåget mot Karlstad, efter att först ha fått stå i en timme för att tåget var fullt. Bra där SJ!

Och nu är jag tydligen i Mellerud och har 1,5 timme kvar till de Värmländska skogarna, ska bli spännande!

Telifa Mobilsurf kan förövrigt vara den bästa uppfinningen på länge. :)

tenta, done

Nu är tentan gjort och det gick över förväntan. Nu ska jag åka till Karlstad och umgås med liiiina <3


Det går bra nu

Idag har det varit en vanlig dag med tentaplugg och ångesten börjar komma inför morgondagens 6 hp's tenta. Men nu får det bära eller brista. Utöver tentaplugg det hänt en del:
- Tränat klockan 8 imorse
- Druckit 5 koppar kaffe (varav två i Sofias jättemegafina prickiga koppar)
- Sagt upp min nuvarande lägenhet/bunker
- Städat grundligt, höhö
- Inte druckit en enda droppe cola
- Blivit invald somsjuksyster till årets nollning :D
- Packat inför kommande helg i Karlstad

ordbajs.nu var vad detta blev.

time to sleep!

Tentaplugg

Förtillfället lever jag i mina affärssystems böcker, och fan ta någon om jag inte sätter denna tentan! Annars har vi rättså trevligt på D3 under dessa tider. Kaffe (och cola, LIGHT) & skitsnack är väl det som får upp motivationen en aning :)


Bilden är från gårdagens plugg när jag började lessna lite!

En rosa design

Tittade in lite fort och gjorde om Sofies design lite. Hon är påväg hit nu så passade på. Vi får väll se vad hon säger. Det är svårt att försöka sätta sig in i andra människor perspektiv och tänka som dom. Jag är så lååångt ifrån en rosa människa man kan komma men vi får väll se vad hon säger =)

// Erica Grimberg

Bloggtajm

Då var det tydligen dags igen, tack vare Erica :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0