tentavecka

Tenta 1 av 2 är gjord och imorgon väntar nästa. En lördag, valborgsmässoafton. Ska bli skönt när den är gjord men när det är strålande sol och över 20 grader är det inte så jobbigt att plugga.


Imorgon efter klockan ett släpper vi detta och åker till Göteborg och firar valborg och dricker vin =)

påskhelgen

Då börjar påskhelgen lida mot sitt slut. Jag har dock mest pluggat eftersom två tentor i veckan väntar. Grillning, solat, fikat och druckit lite vin har dock hunnits med :) Men jag är rättså nöjd med att slippa ångesten som brukar komma när man ska tillbaka till skola/jobb efter en långledighet, höhö. Avslutade helgen med middag med mamma, pappa, bror & mormor på Bulls här i Halmstad och sen en cykeltur med Sofia där vi fotade lite. 

haha, gick sådär när vi skulle fota hoppbilder vid stranden.
Kaffepaus. :)

måndagshumor

En mus och ett ekollon gick på en diskbänk..
Plötsligt ramlade musfan i diskvattnet och ekollonet började skratta..
Vad lär vi oss av detta?
- Jo, en blöt mus gör ollonet glad! 

Mohahaha.

glad påsk


Allt för att slippa

Märker att jag gör allt för att slippa plugga. Tog en promenad/joggingtur (!!), duschade läänge, målade naglarna, lagade mat, sen fick jag den otroliga idén att varför inte prova alla sommarkläder i hela gardroben. Det här pluggandet går sådär om jag ska vara ärlig! Men nu kör vi ett tag innan läggdags :D

Grill

Igår blev det en spontangrillningen med vin med ett gäng. Tänkte att jag får fira in min tentaperiod. Längtar till den 30 när den är över!! :)


Grillmästarn med enorma verktyg!


Flankstek, potatissallad, grönsallad och bea! Har snott några bilder av Lollo, hoppas det är ok =)

nagellack

Köpte vårens finaste nagellack idag som kommer från Isadoras nya vårfärger som så fint pryder mina naglarna nu!


miami blue 711

baka kaka

Fick ett litet ryck innan och fick för mig att baka en kaka, sagt och gjort! Och snart ska jag bjuda mina två fina vänner på en fika i solen :D

Äppelkaka med citronkräm

söndagmorgon

Jag älskar att vakna upp en söndag och för en gångs skull inte vara det minsta bakis. Så idag blev det smarrig frulle :D och nu en långis med Sofia!


nomnom!

påskfint

Har gjort lite påskfint i min lilla bunker!Update

Efter 2.5 timme med olja i håret, 3 shampooneringar och 2 balsameringar är jag nu klar med min hemmagjorda kur. Blev kanske ingen märkbar skillnad utåt, men lite mjukare blev det allt. Klart värt att testa :) Rapsoljan får 3.5 toast, nästa gång blir det olivolja! 


Kanske inte riktigt, men nästan... ;)

Rapsolja

Sitter i skrivande stund med olja i håret. Hade ingen olivolja med hoppas det fungerar lika bra med rapsolja. Jag hoppas på underverk!


Hmm, hoppas inte det färgar av sig ;)

Ljuspunkt

Idag fick denna sega vår med tentor och projekt plötsligt en ljuspunkt. Vi spikade vår Valborg idag som blir en tripp upp till Göteborg med tjejerna. Kolla på kortegen genom stan, dricka vin & bara chilla efter en hård (om)tentavecka. Sen blir det övernattning hos Braafen och förhoppningsvis lite shopping innan vi åker tillbaka. Kommer bli awesome!


Och för att gnälla lite, Spotify? Vad händer? Jag vill inte betala, men är väl så illa tvungen eftersom det är mitt mest använda program förutom facebook om man nu kan kalla det ett program :P


Dagens

Dagens humör:
Dagens fundering:
Dagens tråkigaste:
Dagens bästa:
Dagens längtan:
Dagens mående:
Dagens måste:
Dagens frisyr:
Dagens smink:
Dagens klädsel:
Dagens humör: Tisdagshumör, snart helg!
Dagens tråkigaste: Regn, regn, regn
Dagens bästa: Private stuff..
Dagens längtan: Sommaren eller tillbaka till lördagkväll :P
Dagens måste: Ett pass på gymmet
Dagens frisyr: Rufs med en liten klämma
Dagens smink: Solpuder och mascara
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt, sjal och rosa gummistövlar
Dagens planer: 2 föreläsningar, träning och affärssystems läsning
Dagens beroende: Coca-cola, men jag har lyckats stå emot *stolt chey*
Dagens känsla: Det går bra nu!
Dagens skratt: En pratande klocka^^

Tack för listan ickapicka :D

lördagen i bilder

Grillmästarn!

Äntligen fått eld! Kvinnligt :)

Nomnomnom! 


Jag och Casey!

ARGH

Inte konstigt att jag tillbringar halva min vakna tid på att gnälla på mitt internet!! :@


Vår

Nu kan man väl ändå säga att våren är här! Gårdagen tillbringades som planerat med tjejerna. Först grillade vi hemma hos Erica (hur svårt ska det vara att få glöd i en engångsgrill?). När klockan blev fem gick vi in mot stan och premiärade på Bull's uteservering. Och det blev minst sagt en bra premiär. Vad som var tänkt 1-2 glas vin slutade med att jag, Erica och Johanna delade på fyra flaskor vin. Spontana utekvällar gillar vi :D

Idag har vi suttit på gården på Nyhem i fyra timmar, och det syns. Helt röd (rosa?) i huvudet. Snyggt! Avslutar denna helgen med godis och sista avsnittet av Stockholm-Båstad!

2011-04-06

Rubriken, i brist på annat. Har inte blivit nåt skrivande här på ett tag, kanske för att det inte händer särskilt mycket just nu. Är iallafall April nu för er som missat, och våren börjar närma sig trots regn igår och idag. I helgen ska det bli fint väder och då tänkte vi tjejer dra ihop lite grillning och inviga uteserveringarna i Halmstad :)


RSS 2.0